ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: «Καλό ταξίδι πρόεδρε»…

Εικόνα του άρθρου ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων: «Καλό ταξίδι πρόεδρε»…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/10/2021, 18:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι φορείς των Ιωαννίνων και της Ηπείρου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων αναφέρει: «Η Φώφη Γεννηματά αγωνίστηκε με τιμιότητα για ό,τι χρήσιμο και σωστό για την εθνική πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη. Το ήθος και η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της θα αφήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη μας την εικόνα μιας Σημαντικής Γυναίκας, μαχήτριας για έναν καλύτερο κόσμο. Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία. Η παράταξή μας από σήμερα είναι φτωχότερη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο πρόεδρε Φώφη».

Ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Γάτσιος, αναφέρει:

«Το ήθος και η αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της θα αφήσουν ανεξίτηλη στη μνήμη μας την εικόνα μιας σημαντικής γυναίκας, μαχήτριας για έναν καλύτερο κόσμο. Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στον χώρο της πολιτικής αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία».

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών είναι εδώ

Επίσης, το δημοτικό συμβούλιο Αρταίων αναβάλλει την προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίασή του, η οποία θα γίνει αύριο 26/10 στις 17.30.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back