ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Καταγγελία για εξαγορά ψήφων στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Καταγγελία για εξαγορά ψήφων στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2023, 10:16
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Με ανακοίνωση που έφτασε Κυριακή βράδυ στα ΜΜΕ, από προσωπικό email και τίτλο «ανοιχτή επιστολή φοιτητών προς τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» -χωρίς άλλη υπογραφή-, καταγγέλλεται απόπειρα εξαγοράς ψήφων από φοιτητική παράταξη, ενόψει των φοιτητικών εκλογών στις 10 Μαΐου.

«Την εβδομάδα που πέρασε, φοιτητές του Τμήματος και μέλη συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης, διαρρέουν ανάμεσα στους φοιτητές της σχολής ότι μπορούν να τους εξασφαλίσουν προβιβάσιμους βαθμούς σε σειρά μαθημάτων στην ερχόμενη εξεταστική με αντάλλαγμα την ψήφο των φοιτητών στη συγκεκριμένη παράταξη στις εκλογές των φοιτητών» αναφέρει το κείμενο, χωρίς να διευκρινίζει για ποια παράταξη πρόκειται.

«Οι φοιτητές του Τμήματος, καταβάλουμε σημαντική προσπάθεια και κόπο ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σχολής μας. Θεωρούμε τουλάχιστον άδικο και μη αξιοκρατικό το να γίνεται «εμπόριο» βαθμών, είτε για τις ψήφους είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο» συμπληρώνει, μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3