Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Κατά περιφερειακής αρχής για τον τουρισμό

Εικόνα του άρθρου Κατά περιφερειακής αρχής για τον τουρισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2019, 23:21
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου το περασμένο Σάββατο. Στην πιο «αιχμηρή» του δήλωση, επιτέθηκε στην περιφερειακή αρχή για την τουριστική της πολιτική, ειδικά στην Πρέβεζα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ενώ η Πρέβεζα θα μπορούσε να υποδέχεται τουρισμό υψηλού επιπέδου, αυξάνοντας έτσι όχι μόνο τον αριθμό των επισκεπτών αλλά και την ποιότητά τους καθώς και τον πλούτο της περιοχής, παραμένει παγιδευμένη σε μια ατελέσφορη και αλλοπρόσαλλη τουριστική μη-στρατηγική της νυν περιφερειακής αρχής η οποία, νομοτελειακά, οδηγεί στην απαξίωση της φυσικής ομορφιάς, του θαλάσσιου πλούτου αλλά και των τουριστικών επενδύσεων στην περιοχή».

Ο κ. Δημητρίου επισκέφθηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Μπούρη και μέλη της διοίκησης. Συζήτησε μαζί τους θέματα ανάπτυξης επιχειρηματικού τομέα στο νομό, ενώ του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την «πολυετή προσπάθεια του για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ήπειρο αλλά και την εξαιρετική συνεργασία του, ως πρόεδρος και μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με το Επιμελητήριο Πρέβεζας».

Επισκέφθηκε επίσης το σύλλογο ΑμεΑ «Η Ελπίδα» και ενημερώθηκε για τη δράση και τις ανάγκες του συλλόγου και δήλωσε: «Είναι υποχρέωση και καθήκον της πολιτείας και των πολιτικών αρχών του τόπου, να στέκονται δίπλα σε συλλόγους όπως ο σύλλογος ‘Η ελπίδα’ και να τους υποστηρίζουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε να εξελίσσονται, να βελτιώνουν το παρεχόμενο έργο τους και να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους».

Στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας συνομίλησε με το πρόεδρο κ. Δημόπουλο και κατόπιν, περπάτησε στην αγορά της πόλης, συνομιλώντας με εμπόρους και πολίτες.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back