ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΚΑΠΗ: 15 ευρώ τον χρόνο μαζί με τους καφέδες

Εικόνα του άρθρου ΚΑΠΗ: 15 ευρώ τον χρόνο μαζί με τους καφέδες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2024, 15:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την κατάργηση των κουπονιών για την προμήθεια ροφημάτων (π.χ. καφέδων-αναψυκτικών) στα μέλη των ΚΑΠΗ αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών.

Με προηγούμενες αποφάσεις του καταργηθέντος ΟΚΠΑΠΑ, είχε οριστεί η εισφορά των μελών των ΚΑΠΗ στα 10 ευρώ ετησίως και η τιμή των ροφημάτων του εντευκτηρίου σε 0,50 ευρώ.

Από την αρμόδια υπηρεσία του καταργηθέντος νομικού προσώπου, προτάθηκε να καταργηθούν τα κουπόνια μέσω των οποίων εισπράττονταν το αντίτιμο των ροφημάτων και να διαμορφωθεί η εισφορά των μελών σε 15 ευρώ ετησίως.

«Η διαμόρφωση της ετήσιας εισφοράς σε 15 ευρώ ώστε να μην χρεώνονται πλέον τα ροφήματα θεωρήθηκε ότι αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τα μέλη να επιλέξουν το ΚΑΠΗ για τις κοινωνικές τους δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να ενισχύσει τον κοινωνικό δεσμό μεταξύ των μελών, δημιουργώντας ένα πιο φιλικό και συντονισμένο περιβάλλον. Επιπλέον, η κατάργηση της χρέωσης για τα ροφήματα εξοικονομεί χρήματα για τα μέλη, καθιστώντας το ΚΑΠΗ ακόμα πιο προσιτό για όλους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back