ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Καλωσόρισες» και αποκαλυπτήρια

Εικόνα του άρθρου «Καλωσόρισες» και αποκαλυπτήρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/08/2017, 18:18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους νέους παίκτες, τη φανέλα και τους χορηγούς του παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στους «Ζωσιμάδες», λίγο πριν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς με την ΑΕΚ. «Τώρα ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος στο γήπεδό μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, ευχόμενος «αυτή η χρονιά να φέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πολύ καλή θέση στο τέλος του χρόνου και ίσως να κάνουμε κι ένα άλμα λίγο παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».  Ειδική αναφορά έκανε στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας ότι θα βοηθήσει σημαντικά στον αγωνιστικό, αλλά και στον… επικοινωνιακό τομέα.

 Εκτός αυτών όμως, ο κ. Χριστοβασίλης έκανε ουσιαστικά μια έκκληση προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας γι’ άλλη μια χρονιά, είναι πάντα ο 12ος παίκτης μας και πάντα χρειάζεται στα δύσκολα ή τα εύκολα». Ο κ. Χριστοβασίλης ευχήθηκε επίσης το «καλωσόρισες» στους καινούργιους παίκτες της ομάδας και τους ζήτησε να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά να βοηθηθούν και αυτοί, ώστε να ανεβούν επίπεδο.

«Η αγάπη που έχω πάρει εδώ, είναι τεράστια. Το να γυρίσω στον ΠΑΣ, ήταν μόνο ευχάριστο για μένα» τόνισε ο Μάρκος Βελλίδης που επέστρεψε ως βασικός πορτιέρο της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back