Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καλέσματα σε τρεις συγκεντρώσεις

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2016, 11:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε τρεις συγκεντρώσεις καλεί σε συμμετοχή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων. Κατά σειρά, αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην Καμάρα, στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και το μεθεπόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα πάλι, στις 18.30, στην κεντρική πλατεία, στην αντιφασιστική πορεία 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Την ώρα που τα φτωχά λαϊκά στρώματα στενάζουν κάτω από το βάρος της σκληρής λιτότητας και της άγριας φορολογίας, οι κυβερνητικές εξαγγελίες για ‘δίκαιη ανάπτυξη’, μοιάζουν σαν κωμωδία από τα παλιά, την στιγμή που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα» αναφέρει μεταξύ άλλων η οργάνωση και συμπληρώνει: «Η λογική ‘ούτε ρήξη, ούτε υποταγή’ που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν απάτη! Η υπόσχεση ότι «καταργούμε τα μνημόνια χωρίς σύγκρουση με την ΕΕ και την πλουτοκρατία» είναι ψέμα!».

Στο μεταξύ, στη συγκέντρωση της 17ης Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα καλεί και η ΚΕΕΡΦΑ: «Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εμφανίσει τη δίκη σαν παρελθόν και τον εαυτό της σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα υπό δίωξη. Δεν θα τους αφήσουμε! Η συνέχιση της δίκης και η καταδίκη τους ως ναζιστική εγκληματική οργάνωση δολοφόνων ανοίγει το δρόμο για να μπει φραγμός στην άνοδο των φασιστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη» αναφέρει η οργάνωση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back