ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Εικόνα του άρθρου Κάλεσμα στους φιλάθλους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2019, 13:41
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Με αντίπαλο τον Αστέρα Ιπποδρομίου, την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει πέντε νίκες, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ξεκινάει το δεύτερο γύρο της Α2 μπάσκετ γυναικών (3/2, 12.00, Νέο Κλειστό).

Η παίκτρια της ομάδας Πανωραία Ντάλα κάλεσε τους φιλάθλους να πάνε στον αγώνα γιατί «η ομάδα έχει μάθει να παίζει με τη στήριξή σας».

Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης τόνισε ότι δεν αλλάζει κάτι στα σχέδια της ομάδας και τόνισε το εξής χαρακτηριστικό, μεταξύ άλλων: «Έχουμε μια ευλογία και μια κατάρα μαζί: Έχουμε πάρα πολλά μικρά παιδιά στην ομάδα, που με το πέρασμα των αγωνιστικών και όλο αυτό το επιτυχημένο σερί μέχρι τώρα, δεν μπορούν να επωμιστούν όλο το βάρος της ευθύνης.  Για αυτό, προσπαθώ όλη τη βδομάδα να επισημάνω ότι πρέπει να απεμπλακούμε από όλο αυτό και να χαιρόμαστε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που το χαιρόμασταν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».


Πρόσθεσε ωστόσο ότι η ευθύνη της επιτυχίας είναι καλοδεχούμενη, «αλλά αυτό δεν θα μας γεμίσει άγχος και θα μας βγάλει από το στόχο μας: Τα μικρά παιδιά να παίρνουν συμμετοχές και να μπαίνουν στο σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας. Η ομάδα, τα επόμενα ένα-δύο χρόνια είναι ‘υποχρεωμένη’ να κάνει πρωταθλητισμό».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back