ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και ταινία Bollywood στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Και ταινία Bollywood στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2024, 14:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σκηνικό για ταινία του Bollywood θα αποτελέσουν τα Γιάννενα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, ινδική εταιρία παραγωγής επέλεξε την πόλη για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματά της τα οποία θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι.

Από την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα θα γίνουν κάποιες πρώτες κινηματογραφήσεις τοπίων.

Στα Γιάννενα βρίσκεται ήδη ο υπεύθυνος παραγωγής Sunny Pariani, ο οποίος είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, μετά από πρωτοβουλία του Στάθη Σιούτη και του Αχιλλέα Παπαευθυμίου.

Ο κ. Pariani ενημέρωσε το δήμαρχο για την παραγωγή και αναφέρθηκε και στις προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ της χώρας του και των Ιωαννίνων.

«Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου για τη συνάντηση με τον κ. δήμαρχο. Ήταν χαρά μου να μάθω περισσότερα για την περιοχή των Ιωαννίνων. Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι η εταιρία παραγωγής επέλεξε τη γοητευτική περιοχή των Ιωαννίνων ως τοποθεσία για το επερχόμενο Bollywood έργο της. Αυτή η περιοχή προσφέρει τη μοναδική αισθητική και μια ζωντανή κοινότητα που αναζητούσαμε για αυτό το έργο» είπε ο κ. Pariani, καταγράφοντας... πως η εταιρία του ειδικεύεται στις Υπηρεσίες Διαχείρισης Προορισμού.

Ο κ. Μπέγκας, από την πλευρά του, κατέθεσε την ικανοποίησή του για το ότι το τελευταίο διάστημα τα Γιάννενα επιλέγονται από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές προκειμένου να αποτελέσουν το σκηνικό τους. «Η επιλογή αυτή η οποία πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και φτάνει μέχρι και το Bollywood δεν είναι τυχαία» είπε, και αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης.

«Μέσα από τέτοιες παραγωγές ο τόπος μας μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να ‘ταξιδέψει’ σε μέρη και χώρες πολύ μακρινές» πρόσθεσε ο κ. Μπέγκας. Με τον υπεύθυνο παραγωγής συναντήθηκε και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Χρήστος Τάτσης (o oποίος φωτογραφήθηκε με τον ινδό παραγωγό σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης).


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back