Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και πάλι θετικός ο υφυπουργός…

Εικόνα του άρθρου Και πάλι θετικός ο υφυπουργός…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2021, 17:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δεν υπάρχει άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης που να μη συνάντησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αυτές τις δύο μέρες. Και η κάθε συνάντηση συνοδεύεται από τη «θετική στάση» του σε κάθε αίτημα-πρόταση.

Μια τέτοια συνάντηση ήταν αυτή που έκανε με στελέχη της δημοτικής αρχής (ο δήμαρχος ασθενεί με Covid-19), και συγκεκριμένα ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό Νίκος Τσόλης, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος. Το παρών έδωσαν και οι βουλευτές Ιωαννίνων της ΝΔ Μαρία Κεφάλα και Γιώργος Αμυράς, υφυπουργός Περιβάλλοντος, όπως και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιωανιτών, «τέθηκε η ανάγκη δημιουργίας του πρώτου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στην πόλη, θέμα που ο υφυπουργός είδε θετικά. Ο υφυπουργός ανέφερε ότι μπορεί να εξεταστεί η δυνατότητα ανάπτυξης ήπιων αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο που προτείνει ο Δήμος». Τα περί κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου και ανάπτυξης ήπιων αθλητικών εγκαταστάσεων δεν συνοδεύονται από κάποιες επεξηγήσεις. Oύτε γίνεται σαφές τι ακριβώς ζήτησε ο Δήμος από τον υφυπουργό. Απλώς ένας… γρίφος σε μια δημόσια ανακοίνωση.

Ενδεχομένως, ο Δήμος Ιωαννιτών εννοεί το κλειστό γυμναστήριο που έχει μελετηθεί να γίνει στα Καρδαμίτσια, μαζί με τα γήπεδα, τα οποία η δημοτική αρχή προχωρά

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back