Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και ονόματα από το «Φως»

Εικόνα του άρθρου Και ονόματα από το «Φως»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/10/2022, 00:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O Λάμπρος Γεωργόπουλος, που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, ανακοίνωσε σήμερα δύο θεματικούς τομεάρχες και 5 υπεύθυνους-ες σε ρόλους του οργανωτικού τομέα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του, προφανώς, να δείξει ότι φτιάχνει την παράταξη «Φως» και ότι το όλο εγχείρημα έχει βάσεις.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «βρισκόμαστε από καιρό σε συνεχή διαδικασία στελέχωσης του συνδυασμού μας και είμαστε πλέον σε θέση να ανακοινώνουμε σταδιακά τους ανθρώπους και το αντίστοιχο οργανόγραμμα λειτουργίας μας».

Και η αρχή γίνεται με επτά ονόματα.

Ο Γιώργος Κολιός, απόστρατος του Ελληνικού Στρατού, με καταγωγή από τη Ροδαυγή Άρτας, αναλαμβάνει χρέη θεματικού τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, φαρμακοποιός και πρώην πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων, είναι θεματικός τομεάρχης Αγροδιατροφής-Πρωτογενούς Τομέα.

Στον Οργανωτικό Τομέα, πέντε γυναίκες: η Παναγιώτα Χήρα, βιοχημικός, με καταγωγή από Ελληνικό και Βαρυάδες, αναλαμβάνει υπεύθυνη Διασύνδεσης με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η φιλόλογος Δώρα Πέτσιου, με καταγωγή από την Πεδινή, υπεύθυνη Εκδηλώσεων, η Πανωραία Λουκά, ιδιωτική υπάλληλος που μένει στα Γιάννενα, με καταγωγή από τη Ραβενή Θεσπρωτίας, υπεύθυνη Νέων Μέσων, η Αφροδίτη Βασιλείου, νοσηλεύτρια που ζει στο Μόναχο Γερμανίας, με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο, αναλαμβάνει υπεύθυνη Απόδημων Ηπειρωτών και τέλος η Παρασκευή Στέφου, συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας (μετεωρολόγος στην ΕΜΥ), με καταγωγή από την Κοσμηρά, υπεύθυνη Γυναικών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back