Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες

Εικόνα του άρθρου Και νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2018, 16:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τους νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι δικαιούνται αντιμισθία, όρισε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Ο κ. Καχριμάνης προχώρησε σε πλήρη ανανέωση του σχήματος, δίνοντας τη σειρά σε άλλους περιφερειακούς συμβούλους. Αρκετοί βέβαια από τους κατά καιρούς θεματικούς αντιπεριφερειάρχες κάθε άλλο παρά μια δυναμική παρουσία είχαν κατά τη θητεία τους.

Οι νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι: Νίκος Καττής, με αρμοδιότητα θέματα οικονομικών, μεταφορών και επικοινωνιών, Κώστας Ντέτσικας, με αρμοδιότητα θέματα προώθησης αγροτικών προϊόντων και ανταγωνιστικότητας, Βασίλης Γοργόλης,με αρμοδιότητα θέματα νεολαίας, άθλησης και πολιτικής γης, Δημήτρης Βαρέλης, με αρμοδιότητα τον τομέα αλιείας και θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης και προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου, Αντιγόνη-Βασιλική Φίλη-Πασχάλη, με αρμοδιότητα τον τομέα Πολιτισμού και Παιδείας, και Μιχάλης Σπυρέλης, με αρμοδιότητα θέματα υγείας.

Οι αντιπεριφερειάρχες θα αναλάβουν καθήκοντα από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back