Και μια εικαστική δράση στο Ioannina Lake Run

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2023, 21:21

Μια δράση εικαστικών τεχνών με θέμα την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση υλικών και έργων διοργανώνει το Σωματείο Ηπειρωτών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Ioannina Lake Run.

Οι συμμετέχοντες δημιουργούν νέα εικαστικά έργα πάνω σε φωτογραφίες που είχαν χρησιμοποιηθεί για την προβολή του «Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων«. Το υλικό- βάση είναι ψηφιακές εκτυπώσεις σε τελάρο ή χαρτόνι που επανα-ζωγραφίζονται και διαμορφώνονται ανάλογα και με τρόπο τέτοιο, ώστε να επαναπροσδιοριστούν ως προς τη φόρμα τους αλλά και το περιεχόμενό τους με νέο θέμα σχετικό με την ανακύκλωση, to Upcycling το reuse, τη recycle art, με το περιβάλλον της λίμνης κ.ά.

Τα νέα έργα που θα προκύψουν όπως και όλη η δράση θα προβληθεί σε τελική παρουσίαση στις 23-24 Σεπτεμβρίου από το «Γύρο Λίμνης» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης ενώ τα έργα θα εκτεθούν σε κεντρικό χώρο της πόλης με ευθύνη της διοργάνωσης του «Γύρου Λίμνης».

Συμμετέχουν οι εικαστικοί, μέλη του Συλλόγου (αλφαβητικά): Βέργου Ελευθερία, Δημόπουλος Δημήτρης, Ζώη Καλλιόπη, Μήτση Ειρήνη, Σταματοπούλου Μαίρη, Σιόλου Αγαθή, Τσίκα Ελένη, Φιλιπποπούλου Μαγδαληνή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back