πλαισιο πισω tc1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Proud Partner με την Τράπεζα Ηπείρου

Εικόνα του άρθρου Proud Partner με την Τράπεζα Ηπείρου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2021, 17:55
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tη δράση Lake Run Proud Partner της διοργάνωσης Ioannina Lake Run ενισχύει περαιτέρω φέτος η Τράπεζα Ηπείρου. 

«Έχουμε δίπλα μας και φέτος την Τράπεζα Ηπείρου, την τράπεζα του τόπου μας, που σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, όχι μόνο ήταν παρών, αλλά αύξησε και τη χορηγία της. Το Proud Partner είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας και ένας τρόπος να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες. Στόχος της διοργάνωσης, αφού ομαλοποιηθούν τα πράγματα, είναι ένας στους πέντε δρομείς να έρχεται από το εξωτερικό, κάτι που θα πολλαπλασιάσει το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο», τόνισε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου Spuntino.

Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Kώστας Ζωνίδης ανέφερε από την πλευρά του: «Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά μια εκδήλωση που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής. Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε με συνέπεια πρωτοβουλίες και δράσεις με σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα για τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης».

Κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να γίνουν «υπερήφανοι υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ιωάννης Βουγιούκας. «Από την πλευρά της Τράπεζας προσφέρουμε στους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, προνομιακούς όρους», τόνισε.

Τι ακριβώς είναι το Lake Run Proud Partner; Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι. Το βραχιολάκι αυτό θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού για τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. Με ένα βραχιολάκι θα εφοδιαστούν και οι εθελοντές.

Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ioanninalakerun.gr.

Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.

Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.ioanninalakerun.gr τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, τα οποία θα επικοινωνήσει με δελτία τύπου στα ΜΜΕ και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η Τράπεζα Ηπείρου, επιπλέον, θα είναι και φέτος  αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι. Επίσης, για πρώτη φορά, η Τράπεζα Ηπείρου κατεβάζει δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται τη φετινή χρονιά στην ενίσχυση της δράσης Lake Run Proud Partner, με την Τράπεζα Ηπείρου να προσφέρει, μάλιστα, και προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run, που με τη σειρά τους χορηγούν εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης.

Στην πολύπλευρη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Ioannina Lake Run εστίασε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωνσταντίνος Ζωνίδης, κάνοντας λόγο για μια αθλητική εκδήλωση που ενισχύει την τοπική οικονομία και την προβολή της πόλης στο πανελλήνιο.

Στήριξη στις δράσεις για τον διαβήτη

Μια επιταγή στον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) Σπύρο Αθανασίου, για την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Π.Ε.Ν.ΔΙ., παρέδωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης. Η επιταγή αφορούσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή δρομέων από όλη τη χώρα στο Ioannina Lake Run Virtual Version, στην «εικονική» εκδοχή του Γύρου Λίμνης, την περσινή χρονιά.

.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3