ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Κ. Τασούλας: Ο πολιτικός που εκλέχτηκε 11 φορές

Εικόνα του άρθρου Κ. Τασούλας: Ο πολιτικός που εκλέχτηκε 11 φορές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/06/2023, 15:31
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Έντεκα εκλογικές αναμετρήσεις από το 2000, έντεκα φορές βουλευτής. Ο Κώστας Τασούλας ήταν και παραμένει ο πιο παλιός βουλευτής Ιωαννίνων και από τους παλιότερους στη Βουλή.

Οι Γιαννιώτες και οι Γιαννιώτισσες αποτιμούν θετικά, προφανώς, το όποιο έργο έχει κάνει ο γιαννιώτης πολιτικός, και τον στέλνουν για πάνω από δύο δεκαετίες στη Βουλή.

Ο κ. Τασούλας, από την πλευρά του, ανταποδίδει με δήλωσή του το ευχαριστώ του για την επανεκλογή. «Ο ελληνικός λαός, και ο γιαννιώτικος μαζί, ψήφισε σταθερότητα, προκοπή και σιγουριά. Ψήφισε δηλαδή και πάλι ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Ως επανεκλεγείς βουλευτής Ιωαννίνων ευχαριστώ από την καρδιά μου τους συμπατριώτες μου για την εξαιρετική τιμή που μου έκαναν για μια ακόμη φορά. Επιπλέον θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω πως μαζί με τους άξιους συναδέλφους που επίσης εκλέχθηκαν θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας» αναφέρει.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή του, ο κ. Τασούλας, μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων στο νομό Ιωαννίνων, επικοινώνησε με τους εκλεγέντες βουλευτές στο νομό Ιωαννίνων κ.κ. Κεφάλα, Αμυρά, Τζούφη και Τσίμαρη προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back