ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Κ. Παρασκευάς: «Μην επιτρέψετε να κλέψει την έδρα η ΝΔ»

Εικόνα του άρθρου Κ. Παρασκευάς: «Μην επιτρέψετε να κλέψει την έδρα η ΝΔ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2023, 16:45
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του πολιτικού γραφείου της ΠΓ του ΚΚΕ, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση των Ιωαννίνων, στο Άλσος.

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Παρασκευάς τόνισε ότι «ο μόνος παντοδύναμος είναι ο λαός, αρκεί να καταλάβει τη δύναμή του και αυτή βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, στο δυνάμωμα του».

Αναφέρθηκε αρκετές φορές στην «εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στα Γιάννενα», μια πιθανότητα που το ΚΚΕ θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους και να επαναλάβει την εκλογή του Νίκου Έξαρχου, από τις 21 Μαΐου.

Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, λόγω της ενισχυμένης αναλογικής και του μπόνους που λαμβάνει το πρώτο κόμμα.

Ωστόσο, ο κ. Παρασκευάς απηύθυνε ιδιαίτερο κάλεσμα στους εργάτες της βιομηχανίας τροφίμων και στους οικοδόμους, «να στείλουν μαχητικό μήνυμα ανυπακοής στις πολιτικές που τους μαυρίζουν τη ζωή, να μην επιτρέψουν στη ΝΔ να κλέψει τη βουλευτική έδρα του ΚΚΕ στα Γιάννενα».

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «πλέον δεν μπορούν να κοροϊδέψουν τον λαό αυτοί που πήραν τις ψήφους των αγνών αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων και έκαναν κυβέρνηση με τον ακροδεξιό Καμμένο, που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και το 50% των βασικών αντιλαϊκών νόμων της κυβέρνησης της ΝΔ».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην Πλεύση Ελευθερίας: « Ήταν η πρόεδρος της που στήριξε το σύστημα σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, υπενθυμίζοντας τη ‘συμφωνία γέφυρα’ για παράταση του 2ου μνημονίου το Φλεβάρη του 2015»,

Στο μεταξύ, στις 23 Ιουνίου ο υποψήφιος Ν. Έξαρχος θα μιλήσει στην πλατεία της Ζίτσας, στις 20.00.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3