ΕΚΛΟΓΕΣ

K. Καψάλης: «Μια εντολή νίκης που είναι δέσμευση ευθύνης»

Εικόνα του άρθρου K. Καψάλης: «Μια εντολή νίκης που είναι δέσμευση ευθύνης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2023, 00:28
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το νικηφόρο αποτέλεσμα της παράταξής του «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» ανακοίνωσε ο Κώστας Καψάλης.

Σε επίσημο επίπεδο, με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 48% περίπου, ο κ. Καψάλης έχει ένα μεγάλο ποσοστό: 79,18%.

«Σήμερα ξανακέρδισε το Πωγώνι, ξανακέρδισαν οι δημότες και  ο Δήμος μας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας με το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό που δώσατε στην Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου. Σήμερα οι δημότες αποφάσισαν για το μέλλον του Πωγωνίου δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρει σε μήνυμά του ο κ. Καψάλης.

«Η εντολή νίκης που μας δόθηκε είναι για εμάς δέσμευση ευθύνης να συνεχίσουμε το έργο μας… Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε» προσθέτει.

Ο κ. Καψάλης είχε απέναντί του έναν παλιό, στενό συνεργάτη του, τον Χρήστο Γκόγκο, και τον Δημήτρη Ροσιλόβαλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Με τη νέα του εκλογή, ίσως γίνεται ο μακροβιότερος δήμαρχος της χώρας. Ήταν το 1998 όταν εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχο Καλπακίου, με πολική αναφορά στο ΠΑΣΟΚ και από τότε δεν σταμάτησε να εκλέγεται (ως δήμαρχος Καλπακίου και ως δήμαρχος Πωγωνίου στη συνέχεια».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back