Oikonomou pisoi
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Κ. Γάτσιος: «Γιατί με τιμά η επιλογή να είμαι υποψήφιος βουλευτής»

Εικόνα του άρθρου Κ. Γάτσιος: «Γιατί με τιμά η επιλογή να είμαι υποψήφιος βουλευτής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2023, 11:26
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με τίμησε για μία ακόμη φορά, χρίζοντάς με υποψήφιο βουλευτή Ιωαννίνων για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές» αναφέρει στη δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο οποίος δίνει έμφαση στην κρισιμότητα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες και προχωράει διαμέσου μίας διεθνούς κρίσης, που έχει σημαντικές επιπτώσεις και στο εσωτερικό της. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που η χώρα, όπως και η παγκόσμια κοινότητα, βρίσκονται μπροστά σε έναν τόσο πρωτόγνωρο και απειλητικό συνδυασμό προβλημάτων, που κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά…» τονίζει.

Εκτιμά δε ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων απαιτεί «ισχυρές αρχές και φρόνηση αλλά, ταυτόχρονα, και οραματισμό» και ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «ο σχηματισμός εκείνος που μπορεί να κρατήσει γερά το πηδάλιο μέσα στην τρικυμία.». Μάλιστα συνδέει την «καθοδική πορεία της χώρας» με την καθοδική πολιτική πορεία του δημοκρατικού χώρου. «Με αυτήν την έννοια, η πολιτική ισχυροποίηση του Κινήματός μας αποτελεί προϋπόθεση για την αλλαγή πορείας της ίδιας της Ελλάδας. Αυτός είναι ένας λόγος επιπλέον για τον οποίον αισθάνομαι ότι με τιμά η επιλογή του να είμαι υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων» επισημαίνει.

Διαβεβαιώνει επίσης ότι η πολιτική του προσπάθεια θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην «αντιμετώπιση» εκείνων που με τις πολιτικές τους «θέτουν εμπόδια στην πορεία του έθνους προς τα εμπρός» και υπογραμμίζει την ανάγκη συσπείρωσης στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back