Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ιωάννινα_2023»: Μια πρόταση για παιδαγωγικό πρόγραμμα

Εικόνα του άρθρου «Ιωάννινα_2023»: Μια πρόταση για παιδαγωγικό πρόγραμμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2021, 13:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια πρόταση για την υλοποίηση παιδαγωγικού προγράμματος με θεματικό άξονα: «Οι αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού» στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με διακριθέντες αθλητές κατέθεσε η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Την πρόταση εισηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Ευαγγέλου. Όπως είπε, «κυρίαρχο ρόλο στο πρόγραμμα αυτό θα παίξουν ο φετινός ολυμπιονίκης μας καθώς και όλοι εκείνοι, γιαννιώτες αθλητές, που έχουν διακριθεί σε προηγούμενες Ολυμπιάδες και παγκόσμια πρωταθλήματα».

Ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου προγράμματος προϋποθέτει τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπως είναι η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Πέραν των παιδαγωγικών οφελών για τους μαθητές, ο δημοτικός σύμβουλος εκτίμησε ότι με ένα τέτοιο πρόγραμμα «μπορούμε, έμμεσα, να στηρίξουμε τους διακριθέντες αθλητές και οικονομικά – ορίζοντάς τους ως συνεργάτες του Δήμου Ιωαννιτών με ανάθεση έργου στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος – έτσι ώστε να συνεχίσουν ανεμπόδιστα να προπονούνται για τις επόμενες διακρίσεις τους».


* Φωτογραφία από επίσκεψη παιδιών των ΚΔΑΠ και συνάντηση με τον Στ. Ντούσκο στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων μέσα στο καλοκαίρι

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back