Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 18-09-2023, 11:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η χτεσινή νεροποντή οδήγησε σε πλημμυρισμένους δρόμους –αρκετοί από αυτούς δεν ήταν οι «συνήθεις ύποπτοι», όπως ο παραλίμνιος, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα να αποδίδει το φαινόμενο στην «πτώση των φύλλων» που έφραξαν τους αγωγούς ομβρίων υδάτων.

Η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη δεν αποδέχεται αυτή την αιτιολογία της ΔΕΥΑΙ και του κ. Μπαρτζώκα.

Κατά την εκτίμησή της, οι δρόμοι πλημμύρισαν εξαιτίας της σπασμωδικής επίσπευσης διαφόρων εργασιών που ουσιαστικά αποσκοπούν στο ‘μαύρισμα’ των δρόμων, όπως σημειώνει, και στην αδιαφορία της νυν και των προηγούμενων δημοτικών αρχών να επιβλέπονται σωστά οι εργασίες των δημοτικών έργων για να μη δημιουργούν προβλήματα σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΙ, καθώς δεν ικανοποιούνται επανειλημμένα σχετικά αιτήματα της ΔΕΥΑΙ, από το 2018.

Pindos 60 xronia
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ηρων back dodoni back