ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

iPhone Photography Awards: Οι νικητές

Εικόνα του άρθρου iPhone Photography Awards: Οι νικητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2023, 16:30
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Επιλέχθηκαν από χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά του κόσμου, και πολλές από τις φετινές νικητήριες φωτογραφίες γιορτάζουν τη δύναμη της εικόνας να αποτυπώνει τη χαρά αυτού που έρχεται, είτε πρόκειται για ένα κλωνάρι που ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί, είτε για μια πρωινή ομίχλη που πλανάται πάνω από μια νυσταγμένη φάρμα, είτε για ένα σμήνος γλάρων που κατευθύνονται στον επόμενο προορισμό τους.

Ο φετινός μεγάλος νικητής, του 16ου ετήσιου διαγωνισμόυ iPhone Photography Awards (IPPAWARDS), είναι ο Ivan Silva από το Μεξικό, ο οποίος λαμβάνει το Βραβείο Φωτογράφου της Χρονιάς για την εικόνα του με τίτλο Heroe, όπου ένα νεαρό αγόρι αισθάνεται να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου!

Το Βραβείο Φωτογράφου της Χρονιάς για την πρώτη θέση απονέμεται στην Thea Mihu από τη Γερμανία για την εικόνα της, Soy Sauce Village. 

Το βραβείο της δεύτερης θέσης απονέμεται στον Sasa Borozan από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την εικόνα του Taming Waves. 

Και το Βραβείο Φωτογράφου της Χρονιάς για την τρίτη θέση απονέμεται στον Derek Hager από τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη φωτογραφία του Tucson Morning.

Οι τρεις πρώτοι νικητές σε επιπλέον 14 κατηγορίες απονεμήθηκαν σε φωτογράφους από όλο τον κόσμο, από τη Σουηδία έως την Αυστραλία και από την Κίνα έως τη Βραζιλία. 

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι η φωτογραφία ομάδας φλαμίνγκο από τον Skye Snyder (κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ζώα») και η φωτογραφία από Shusen Jia που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Λάιφ Στάιλ» – η φωτογραφία μιας παρέας νεαρών κοριτσιών να παίζουν σε μια πισίνα αιχμαλωτίζει τέλεια το πνεύμα των καλοκαιριών της παιδικής ηλικίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back