ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ίντερνετ έχει τις παγίδες του

Εικόνα του άρθρου Το ίντερνετ έχει τις παγίδες του
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2017, 00:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κάθε χρόνο, στις 7 Φεβρουαρίου, διοργανώνει η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE, με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο. Την ευθύνη οργάνωσης στη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, με το μήνυμα της φετινής ημέρας να είναι: «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο».

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Ιωαννίνων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία» και οι Πρεσβευτές της Ακαδημίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνουν εκδήλωση την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Ομιλητές θα είναι η Έρη Φείδη, ψυχοπαιδαγωγός της «Σχεδίας», ο Γρηγόρης Μιχάλης, υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ιωαννίνων, και τρεις εκπαιδευτικοί, όλοι τους πρεσβευτές της Ακαδημίας Ασφαλούς Διαδικτύου. Πρόκειται για τη Βασιλική Μήτρακα (εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), τον Δημήτρη Κονετά (εκπαιδευτικό στη Δευτεροβάθμια) και τον Δημήτρη Κράββαρη (εκπαιδευτικό στην Πρωτοβάθμια).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back