Ιατρική Ιωαννίνων: Τρία θερινά σχολεία

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2024, 10:01

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων και της εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου, διοργανώνει τρία εξειδικευμένα θερινά σχολεία.

Ήδη, ολοκληρώθηκε το θερινό σχολείο Parkinsons Disease and Movement Disorders, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Σπύρο Κονιτσιώτη και συμμετοχές εκπαιδευομένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου (2 έως 7 Σεπτεμβρίου 2024) θα διοργανωθεί το θερινό σχολείο Microbiome in health and disease στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το Imperial College του Λονδίνου, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή Κώστα Κατσάνο και ομιλητές από το τμήμα Metabolism, Digestion and Reproduction (MDR) του επίτιμου καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής Mark R. Thursz.

Στο τέλος του ίδιου μήνα (26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2024), ολοκληρώνεται ο κύκλος θερινών σχολείων με το The limbic structures of the brain, from bench to bedside, με επιστημονικό υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή Κώστα Τσάμη και καλεσμένο ομιλητή τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Menno Witter.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back