Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα στα μισά του δρόμου

Εικόνα του άρθρου Ήττα στα μισά του δρόμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2022, 22:57
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα μισά των πλέι οφ, ο ΠΑΣ έμεινε σημαντικά πίσω, στην κρούσα για το καλύτερο δυνατό που έλπιζε. Έχασε 2-3 από την πιο αποφασιστική ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες».

H ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έπαιζε την τελευταία της ευκαιρία για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και ο ΠΑΣ άλλωστε. Μόλις στο 4’ ο Κρικχόβιακ έκανε το 0-1 με πλασέ, αφού ο Κάργας δεν πρόλαβε να κόψει.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν με Τσούμπερ, Αραούχο, Σιμάνσκι, με τον ΠΑΣ να δείχνει παθητικός στο γήπεδο, μέχρι το 26’.

Τότε ο Περέα ξεκίνησε ένα εντελώς απίθανο γκολ, κάνοντας ποδιά στον Ρότα και πλασάροντας στο απέναντι δοκάρι όπου ο Σάλιακας έβαλε το γκολ. Ωστόσο, το VAR ακύρωσε το τέρμα για οφσάιντ του Περέα.

Ο ΠΑΣ βελτιώθηκε σημαντικά, αλλά την επόμενη ευκαιρία την είχε και πάλι η ΑΕΚ, με τον Λιβάι Γκαρσία που σταμάτησε στα πόδια του Λοντίγκιν.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρότα άδειασε τον Πίρσμαν, μετά την πάσα του Τσούμπερ, σούταρε και έκανε το 0-2.

Στην επιστροφή στο γήπεδο, ο ΠΑΣ μπήκε Περέα και γκολ, στο 52’: ο Σάλιακας γύρισε προς την περιοχή και ο Περέα σούταρε δυνατά, κάνοντας το 1-2. Ωστόσο, στο 69’ ο Αραούχο πήρε την μπάλα από τον Λιβάι Γκαρσία, με μια υποψία οφσάιντ στην αρχή της φάσης και έκανε το 1-3. Το VAR επικύρωσε το γκολ.

Στο 78’ επέστρεψε στο χορτάρι ο Πέδρο Κόντε, ίσως η πιο κερδισμένη στιγμή του ΠΑΣ στο ματς.

Η ομάδα δεν παραιτήθηκε πάντως και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο τρομερός Περέα, ξανά σε συνδυασμό με τον Σάλιακα, πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του τελευταίου και ο Στάνκοβιτς δεν αντέδρασε σωστά: 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Janardi
Άμα είναι να σε αδικούν και με το βαρ.. Στον αγκώνα του Περέα έβαλαν την γραμμή!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back