ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

The heart of the game: ο ΠΑΣ WBC σε ένα μεγάλο ματς

Εικόνα του άρθρου The heart of the game: ο ΠΑΣ WBC σε ένα μεγάλο ματς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/04/2019, 00:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ξεκίνησε να μείνει στην Α2, αλλά αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι, απέναντι στο Νέο Ρύσιο, θα παίξει για να μπει στα μπαράζ ανόδου.

Είναι μια ιστορία που όπως και να καταλήξει φέτος, έχει στεφθεί με επιτυχία και πολλή προσπάθεια και μοιάζει πολύ με κινηματογραφικά σενάρια, όπως του The heart of the game.

 «Είναι ματς-σταθμός για την ιστορία του συλλόγου. Έχω που το λέω όλο το χρόνο και έχω φτάσει στα όρια της… γραφικότητας ενδεχομένως» είπε ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης στις δηλώσεις πριν το ματς, περιγράφοντας την πραγματικότητα.

Συμπλήρωσε επίσης ότι «στήσαμε μια ομάδα για να σωθούμε και έχουμε καταφέρει, στο προτελευταίο ματς, μέσα στην έδρα μας, να παίζουμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη δεύτερη θέση» και υπενθύμισε ότι ακόμα και αν έρθει η νίκη, χρειάζεται νίκη και στον Πιερικό.

Το φίλαθλο κοινό της πόλης περιμένει πώς και πώς το ματς. «το μόνο που θα εγγυηθώ και θα υποσχεθώ είναι ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τα κορίτσια θα δώσουν ό,τι περισσότερο έχουν στην ψυχή και στο μυαλό τους για να κερδίσουν αυτό το ματς» πρόσθεσε ο κ. Σιαμέτης.

Από τις παίκτριες, η Ντίνα Σαρηγιαννίδου τόνισε:«Φέτος ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σωματικά, και ψυχικά. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή να μας βοηθήσετε και να γίνεται ο έκτος παίκτης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back