ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Healthy Food Brand της χρονιάς, η «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Healthy Food Brand της χρονιάς, η «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/12/2022, 13:24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη», στο πλαίσιο των Healthy Food Awards 2023, διακρίθηκε ως «Healthy Food Brand of the Year».

Επιπλέον, απέσπασε δύο χρυσά βραβεία για τα νέα φυτικά επιδόρπια Δωδώνη Plant’d και για το Δωδώνη Ελαφρύ και τρία ασημένια βραβεία για τη Φέτα Δωδώνη Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, το γιαούρτι Δωδώνη Στραγγιστό 2% και το Δωδώνη με Φρούτα.

Στο πλαίσιο της βράβευσης απονεμήθηκαν και τα Vegan Awards 2023. Εκεί, τα Δωδώνη  Plant’d κέρδισαν bronze βραβείο στην κατηγορία «Plant- Βased Yogurt».  Η σειρά των Δωδώνη Plant’d αποτελείται από το Plant’d Βρώμη, το Plant’d Βρώμη- Βανίλια και το Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα.

Ο Γιώργος Αυγερίκος, Commercial Director της γαλακτοβιομηχανίας, δήλωσε σχετικά: «H ανάδειξη μας ως Healthy Food Brand of the Year»μαζί με τις υπόλοιπες πολύ τιμητικές διακρίσεις που λάβαμε, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής προσήλωσης και αφοσίωσης μας τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στους καταναλωτές μας, οι οποίοι επιλέγουν καθημερινά να βρισκόμαστε στο τραπέζι τους. Είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση και επιτυχία που έχουν καταγράψει στην ελληνική αγορά τα φυτικά επιδόρπια Plant’d, τα οποία παράγονται χωρίς συντηρητικά και με τα πιο φυσικά συστατικά».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back