ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Χρυσή Αυγή» των μηνύσεων

Εικόνα του άρθρου Η «Χρυσή Αυγή» των μηνύσεων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2017, 19:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αφορμή στάθηκε η πρόταση της επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ «Λαϊκή Συσπείρωση» Όλυς Τσουμάνη να εκδώσει το περιφερειακό συμβούλιο ψήφισμα υπέρ του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη που διώκεται μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Και ήρθε η έκρηξη…  η οποία κατέληξε σε επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Αναγνώστου κατά του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκου Έξαρχου, μέλους του ΚΚΕ.

Όση ώρα η κ. Τσουμάνη κατέθετε κατά τη συνεδρίαση την πρότασή της για ψήφισμα υπέρ Πελετίδη, ο κ. Αναγνώστου εκτός μικροφώνου αλλά μεγαλόφωνα, έριχνε τα πυρά του κατά του ΚΚΕ κατηγορώντας το ότι «έσυρε τη χώρα σε συμμοριτοπόλεμο» ενώ παράλληλα παρότρυνε τους… συμβούλους και όσους προφανώς υποστηρίζουν το ΚΚΕ «να πάνε να ζήσουν στην Κούβα». Οι εκφράσεις του κ. Αναγνώστου προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Εξάρχου και άλλων που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση. Και οι δύο αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Σταύρο Παργανά να κατεβαίνει από το προεδρείο για να τους χωρίσει.

Λίγο αργότερα, ο κ. Παργανάς επέπληξε τον κ. Αναγνώστου για τη συμπεριφορά του με το σκεπτικό ότι ο πρώτος, ως περιφερειακός σύμβουλος, θα έπρεπε να ζητήσει την προστασία του περιφερειακού συμβουλίου και να μη διαπληκτίζεται. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να διασύρει το περιφερειακό συμβούλιο» τόνισε. Ο περιφερειακός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο» ανέφερε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του κ. Εξάρχου, με αστυνομικούς να καταφτάνουν εντός της αίθουσας του συμβουλίου. Τελικά, η μήνυση δεν κατατέθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3