Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom στη ΔΕΘ

Εικόνα του άρθρου Η Terracom στη ΔΕΘ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2022, 16:17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 86η ΔΕΘ από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο 3 (stand C4) του εκθεσιακού κέντρου.

Η εταιρία θα παρουσιάσει στο περίπτερό της μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που, όπως η ίδια τα περιγράφει, «παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς».

Μεταξύ αυτών θα υπάρχουν το ProxiTour, μια «εξαιρετικά καινοτόμα πλατφόρμα ξενάγησης και περιήγησης με στόχο την ανάδειξη της τουριστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)» και το Proximiot, που είναι μια IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing, η οποία παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back