ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Terracom είναι στο νέο της «σπίτι»

Εικόνα του άρθρου H Terracom είναι στο νέο της «σπίτι»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/10/2023, 18:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom είναι πλέον στο νέο της χώρο, νέο κτίριο, στη Μπάφρα (θέση Ντούσια).

Η εταιρία, στη σχετική ανακοίνωση, λέει:

Η απόφασή μας να μετακινηθούμε σε αυτή τη νέα υπερσύγχρονη υποδομή  αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση  των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα  σημαντική:
  • Ανανεωμένο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας: Το νέο  μας κτίριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει ένα άνετο και γεμάτο  έμπνευση περιβάλλον εργασίας. Με ευρύχωρα, καλά φωτισμένα γραφεία,  σύγχρονες αίθουσες συσκέψεων και τεχνολογία αιχμής, εργαζόμαστε πλέον σε  έναν χώρο που ευνοεί τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.
  • Προηγμένες  εγκαταστάσεις: Η τεχνολογία αιχμής και η υποδομή στο νέο μας κτίριο,  μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε ακόμα πιο προηγμένες λύσεις στους  πελάτες μας. Έχουμε επενδύσει στον πιο πρόσφατο εξοπλισμό και πόρους για  να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του κλάδου μας.
  • Περιθώρια  ανάπτυξης: Η νέα τοποθεσία της Terracom προσφέρει άφθονο χώρο για  επέκταση, επιτρέποντάς μας να κλιμακώνουμε τις δραστηριότητές μας και να  αναλαμβάνουμε νέες προκλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε καλύτερα  εξοπλισμένοι από ποτέ για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες  των πελατών μας


Καλεί πελάτες, συνεργάτες και φίλους-ες να επισκεφθούν τα νέα της γραφεία, συμπληρώνοντας ότι στοχεύει πλέον, «να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας πιο άμεσα και αποδοτικά, να δημιουργήσουμε ακόμη πιο καινοτόμα προϊόντα, να παρέχουμε ένα πιο άνετο περιβάλλον συνεργασίας κατά την επίσκεψή τους στο χώρο μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3