ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου H σύνθεση της Δημοτικής Επιτροπής Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/01/2024, 21:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, που έρχεται στη θέση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξέλεξε σε σημερινή ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων. 

Η επιτροπή έχει οκτώ μέλη συν τον πρόεδρο, ο οποίος, όπως ορίστηκε από τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, είναι ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θωμάς Γιωτίτσας. 

Από τα οκτώ τακτικά μέλη, τα πέντε προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας και τα τρία από παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, τα τρια μέλη από την αντιπολίτευση είναι: Ελένη Ακονίδου, Γιώργος Αρλέτος και Στέφανος Μάντζιος -από 9 ψήφους ο καθένας (με την παράταξη της κας Καλογιάννη να μην καταφέρνει να εκλέξει κάποιον).

Από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν: Γωγώ Γιώτη, Κώστας Γκόγκος, Στέφανος Σίντος, Μάκης Χρυσοστόμου και Χρήστος Τάτσης.

Υπάρχουν και οκτώ αναπληρωματικά μέλη, όπου τα έξι προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας και τα δύο από την αντιπολίτευση. Κι αυτό επειδή δεν υπήρχε τρίτος υποψήφιος από την αντιπολίτευση για την εναπομείνουσα θέση.

Από την αντιπολίτευση λοιπόν, αναπληρωματικά μέλη η Ρένα Δεληκούρα και ο Γιώργος Λαδιάς. Και από την πλειοψηφία: Ευάγγελος Γιαννούλας, Άρης Κασσής, Σοφία Μαρκούλα, Πέτρος Παλάσχας, Δημήτρης Μπούτσης και Κώστας Κρικώνης.

Ο Κώστας Κρικώνης είναι αυτός που αναπληρώνει το τρίτο μέλος της αντιπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3