Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

H «Σκοτεινή πέτρα» επιστρέφει

Εικόνα του άρθρου H «Σκοτεινή πέτρα» επιστρέφει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2019, 21:12
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Σκοτεινή πέτρα», το έργο-ορόσημο για το ισπανικό θέατρο του Αλμπέρτο Κονεχέρο με αναφορά στον Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, επιστρέφει για έναν νέο κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο «Έκφραση». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου..

Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί το Σάββατο 16  Μαρτίου, στις 21:30, στη νέα αίθουσα του Θεάτρου «Έκφραση» (Β’ σκηνή-κάτω χώρος, Αραβαντινού 14), Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 21.30 και κάθε Κυριακή στις 19:00 μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Συντελεστές: Μετάφραση Μαρία Χατζηεμμανουήλ. Σκηνοθεσία Χρήστος Χρήστου. Σκηνικά-Κοστούμια Γιάννης Κράβαρης. Μουσική Μίνα Παππά. Φωτισμοί Χρήστος Χρήστου. Αφίσα-γραφιστικά Αντώνης Χρήστου. Φωτογραφίες Άγγελος Σακκάς. Διανομή: Σεμπαστιάν: Θανάσης Λανάρης. Ραφαέλ: Γιάννης Κράβαρης. Φωνή του Λόρκα: Κώστας Λεοντάρης. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική επί σκηνής με τον Μιχαήλ Παππά.

Η υπόθεση: Δωμάτιο στρατιωτικού νοσοκομείο στο Σανταντέρ (Βόρεια Ισπανία). Δύο άντρες που δεν γνωρίζονται είναι υποχρεωμένοι να περάσουν μαζί τις τρομερές ώρες μιας αντίστροφης μέτρησης, που μπορεί να τελειώσει με τον θάνατο του ενός από τους δύο τα ξημερώματα. Ένα μυστικό τυλιγμένο με τύψεις κι ένα όνομα που αντηχεί στους τοίχους του δωματίου: Φεδερίκο. Μένει μόνο να παραδοθούν κάποια χειρόγραφα για να σωθούν, σαν μια τελευταία χειρονομία αγάπης…

 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση (ταμείο θεάτρου, viva και Sherlock coffee maker) και 10 ευρώ στο ταμείο. Τηλέφωνα κρατήσεων: 26515 54505 και 6907500710.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back