Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η SEAT ενσωματώνει την εφαρμογή Amazon Alexa στα οχήματά της

Εικόνα του άρθρου Η SEAT ενσωματώνει την εφαρμογή Amazon Alexa στα οχήματά της
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2017, 23:56
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η SEAT θα είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων στην Ευρώπη με ενσωματωμένη τη διαδραστική φωνητική υπηρεσία Alexa της Amazon στα οχήματά της. Η ανακοίνωση έγινε από την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη.  Η υπηρεσία Alexa θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη του έτους στο Leon και το Ateca και το επόμενο έτος στο Ibiza, το Arona και το νέο μεγάλο SUV.

Η φωνητική υπηρεσία Alexa της Amazon, που λανσαρίστηκε το 2014, θα ενσωματωθεί τώρα στα μοντέλα SEAT, προσφέροντας στους οδηγούς προηγμένο επίπεδο συνδεσιμότητας. Η Alexa έχει πάνω από 20.000 δυνατότητες χάρη στο kit ανάπτυξης δεξιοτήτων, το οποίο προτρέπει τους χρήστες να επεκτείνουν συνεχώς και να εξελίσσουν τις δυνατότητες της υπηρεσίας.

Η υπηρεσία Amazon Alexa επιτρέπει στους οδηγούς μοντέλων SEAT μέσω φωνητικών εντολών να βελτιστοποιούν το χρόνο τους στο αυτοκίνητο: διαχείριση του προσωπικού τους χρονοδιαγράμματος, εύρεση τραγουδιών, εντοπισμός σημείων προορισμού, ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο ή εύρεση του πλησιέστερου έμπορου αυτοκινήτων μεταξύ πολλών άλλων δυνατοτήτων και όλες με πρωτόκολλο απορρήτου για τους χρήστες. Οι διαθέσιμες, αυτή τη στιγμή, γλώσσες της υπηρεσίας Alexa είναι τα Αγγλικά ή τα Γερμανικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back