ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ή γραφεία ή αποχή

Εικόνα του άρθρου Ή γραφεία ή αποχή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/02/2024, 11:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tην αποχή της από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής ανακοινώνει η παράταξη «Δωδώνη. Δύναμη Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Καραμπίνα.

Κι αυτό επειδή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, δεν τηρούνται δύο νομοθετικές προβλέψεις από τη δημοτική αρχή Δωδώνης: η παραχώρηση κατάλληλου εξοπλισμένου χώρου και γραμματειακής υποστήριξης στην παράταξη και η έγκαιρη κοινοποίηση των εισηγήσεων των θεμάτων για κάθε συνεδρίαση.

Η παράταξη θυμίζει την εκλογική της δύναμη όπως και ότι έχει ενημερώσει ουκ ολίγες φορές τη δημοτική αρχή του Χρήστου Ντακαλέτση για τις προβλέψεις του νόμου. «Δυστυχώς όμως η Δημοτική Αρχή όχι μόνον κωφεύει αλλά απαξιοί και να απαντήσει αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά τις αντιλήψεις του Δημάρχου για τις δημοκρατικές διαδικασίες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η παράταξη του κ. Καραμπίνα έχει αποστείλει την απόφασή της για αποχή από τις συνεδριάσεις τόσο στο υπουργείο Εσωτερικών όσο και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας. «Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αναμένουμε την επίλυση του θέματος για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στα καθήκοντα, που μας έταξε ο λαός του Δήμου Δωδώνης» καταλήγει η παράταξη στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back