ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Ενότητα Πολιτών» τιμά τις νοσηλεύτριες

Εικόνα του άρθρου Η «Ενότητα Πολιτών» τιμά τις νοσηλεύτριες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2021, 15:46
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα σήμερα» διοργανώνει  η παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, στις 18.00, μέσω της πλατφόρμας zoom (ο σύνδεσμος εδώ).

Κατά τη διάρκειά της, θα τιμηθούν συμβολικά οι νοσηλεύτριες των δύο νοσοκομείων των Ιωαννίνων, για τις υπηρεσίες τους στη μάχη κατά της πανδημίας του covid-19.

Στην εκδήλωση συζητούν και συμμετέχουν: Θωμάς Μπέγκας, επικεφαλής της παράταξης, Χαράλαμπος Μηλιώνης, καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκπρόσωποι φορέων της πόλης, όπως του Ιατρικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου, της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας, της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ιωαννιτών, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της ΕΓΕ, της ΧΕΝ και του σωματείου καθαριστριών σχολικών.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο Αλέξανδρος Θεμελής, δημοσιογράφος,  και η Ντίνα Μπακόλα, μέλος της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα»

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Βάσω Μέγα, δημοτική σύμβουλος της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα».

Τις βιωματικές τους εμπειρίες θα μεταφέρουν η Αλεξάνδρα Μάγκου, διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας ΠΓΝΙ, η Νούλη Παππά, διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας «Χατζηκώστα», και η Μαρία Ντάρα, προϊσταμένη μονάδας covid-19 νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back