ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική μπάσκετ στο Νέο Κλειστό τον Ιούλιο του '19

Εικόνα του άρθρου Η εθνική μπάσκετ στο Νέο Κλειστό τον Ιούλιο του '19
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2018, 16:06
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Η εθνική μπάσκετ θα προετοιμαστεί στα Γιάννενα και στο νέο κλειστό για το Μουντομπάσκετ του 2019. Η ομάδα θα είναι στην πόλη τον προσεχή Ιούλιο και ενόψει αυτής της φιλοξενίας, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, συναντήθηκαν την Τρίτη το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ.

 «Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η φιλοξενία αθλητών τέτοιου επιπέδου, όπως οι καλαθοσφαιριστές της ‘Επίσημης Αγαπημένης’. Η σημερινή συμφωνία δικαιώνει αρχικά την Περιφέρεια Ηπείρου για την ολοκλήρωση, και στη συνέχεια και το Δήμο Ιωαννιτών για την από κοινού λειτουργία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου» τόνισε ο κ. Μπέγκας.

«Είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή η ύπαρξη μιας αθλητικής υποδομής όπως το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο η οποία σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παροχές φιλοξενίας μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να υποδεχόμαστε εθνικές ομάδες και επαγγελματικά σωματεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στα Γιάννενα» πρόσθεσε.

«Ειδικά όμως η παρουσία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Ανδρών βάζει πια για τα καλά στον αθλητικό χάρτη της χώρας τα Γιάννενα και συνδράμει τα μέγιστα στις προσπάθειες που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή τόσο για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού όσο και για την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος», κατέληξε ο δήμαρχος Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3