Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Athlos ντύνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Εικόνα του άρθρου Η Athlos ντύνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2016, 14:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια σημαντική συμφωνία πέτυχε η γιαννιώτικη εταιρία Athlos sport. Η εταιρία θα συνεργαστεί με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ για την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ιματισμού κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η συμφωνία αυτή αφορά την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ιματισμού για το ανδρικό τμήμα της ομάδας basketball του Π.Α.Ο.Κ. η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας του ΕΣΑΚΕ, τα τμήματα εφήβων, παίδων, μίνι, προμίνι και ακαδημιώνκαθώς επίσηςτο κατάστημα λιανικής πώλησης (μπουτίκ) και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του συλλόγου.

«Όλα τα προϊόντα που θα προμηθευτεί η ομάδα του ΠΑΟΚείναι προσωποποιημένου σχεδιασμού με βάση τα χρώματα και το σήμα της,κατασκευασμένα από υψηλής τεχνολογίας ποιοτικές πρώτες ύλεςκαι σύντομα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα PAOK BC store» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας. Παράλληλα, η εταιρία ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας που επέλεξε τα προϊόντα της για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά ορόσημο για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΟΚ καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back