πλαισιο πισω tc1
ΒΙΒΛΙΟ

«Η ασημένια ζώνη»-εργαστήρι εικονογράφησης και έκθεση

Εικόνα του άρθρου «Η ασημένια ζώνη»-εργαστήρι εικονογράφησης και έκθεση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2022, 20:29
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήρι εικονογράφησης, για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (ώρα 11:30-13:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Με σημείο αναφοράς το παιδικό βιβλίο των εκδόσεων του ΠΙΟΠ Η ασημένια ζώνη της Χάρις Μέγα σε εικονογράφηση Μάριας Μπαχά, και με την καθοδήγηση της εικονογράφου, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν αποσπάσματα της ιστορίας. Το εργαστήρι οργανώνεται στο πλαίσιο της ομώνυμης περιοδικής έκθεσης με τα έργα που φιλοτέχνησε η Μάρια Μπαχά για την εικονογράφηση του βιβλίου, η οποία παρουσιάζεται αυτό το διάστημα στο Μουσείο. Ως εισαγωγή στο εργαστήρι, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν πρωτότυπη περιήγηση στην ομότιτλη έκθεση.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα λειτουργίας της περιοδικής έκθεσης, θα πραγματοποιούνται σύντομες ξεναγήσεις για μικρούς και μεγάλους με τη συνοδεία της ζωγράφου-εικονογράφου (ώρα 12:00-14:00).

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήρι, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back