Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η... αντιπολίτευση του Παντελή Κολόκα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2019, 19:29
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Παντελής Κολόκας και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» -για όσους δεν θυμάστε ήταν η παράταξη που είχε συγκροτήσει ο κ. Κολόκας πριν από τις εκλογές του 2014 και η οποία συνεργάστηκε τελικά με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα- έδειξαν με σαφήνεια τις νέες τους προθέσεις.

Με τα δεδομένα να αλλάζουν και με τον κ. Κολόκα κυρίως να ενδιαφέρεται για μια άλλη καριέρα, μάλλον βουλευτική στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας, η αντιπολιτευτική διάθεση είναι παρούσα. Και έγινε προφανής κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Και οι δύο καταψήφισαν την παραλαβή της οριστικής αρχιτεκτονικής μελέτης για τη νέα πλατεία, ενώ ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού επιχείρησε να αμφισβητήσει και την πορεία του έργου της ανάπλασης της παραλίμνιας περιοχής, γυροφέρνοντας το ζήτημα των ιδιοκτησιών. Γενικά, οι παραλίμνιες ιδιοκτησίες, όλα τα χρόνια που βρίσκεται στα κοινά, βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του κ. Κολόκα, ο οποίος κατάγεται από την Αμφιθέα.

Μια ένδειξη της νέας στάσης του κ. Κολόκα και του κ. Καλούδη τουλάχιστον εντός του δημοτικού συμβουλίου, είναι το γεγονός ότι και οι δύο προτίμησαν, από κάποια στιγμή και μετά, να καθίσουν στην απέναντι πλευρά… στα έδρανα της αντιπολίτευσης. 

Aπό πλευράς δημοτικής αρχής, χαρακτηριστική ήταν η φράση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Παπαδιώτη, όταν ο κ. Κολόκας ζήτησε τον λόγο τη στιγμή των τοποθετήσεων των επικεφαλής των παρατάξεων. «Όταν θα είστε επικεφαλής παράταξης θα έχετε τον λόγο, όχι τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδιώτης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back