ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H αναβίωση του Castle Rock Festival

Εικόνα του άρθρου H αναβίωση του Castle Rock Festival
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/08/2021, 19:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην αναβίωση του Castle Rock Festival, μετά από δέκα χρόνια, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με την αντιδήμαρχο Ιωαννίνων και πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Ακονίδου και τον Γιώργο Γάκη, τον «επί σειρά πολύτιμο συνεργάτη μας που προσφέρει πολλά στα μουσικά δρώμενα της πόλης και μάλιστα αφιλοκερδώς, με επιμέλεια, υπομονή, επιμονή και πάθος» όπως είπε.

Το Castle Rock Festival αποτελούσε ένα από τα βασικά στοιχεία του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης του δημάρχου στον τομέα του πολιτισμού. Μια δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα. Και σύμφωνα με τον κ. Γάκη, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, «θα είναι το πιο ωραίο φεστιβάλ γιατί ζούμε στην πιο ωραία πόλη»… To φεστιβάλ θα γίνει από 23 έως 25 Αυγούστου (διαβάστε το πρόγραμμα εδώ).

Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε τους χορηγούς των εκδηλώσεων για την πολύτιμη βοήθειά τους «η οποία κατέστησε εφικτή την πραγματοποίηση όλων αυτών των δράσεων», ενώ η κα Ακονίδου ευχαρίστησε τους συνεργαζόμενους φορείς αλλά και τα συγκροτήματα που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο Ioannina Rock City και τους δημιουργούς που στηρίζουν αφιλοκερδώς το Castle Rock. Η κα Ακονίδου μίλησε και για την εκδήλωση της πανσελήνου, τη «Φεγγαρόσκονη», που θα γίνει στο Ιτς Καλέ (εδώ).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back