Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H AEGEAN συγχωνεύει τις πτήσεις

Εικόνα του άρθρου H AEGEAN συγχωνεύει τις πτήσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/03/2020, 22:00
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων, τόσο στο δίκτυο εξωτερικού όσο και του εσωτερικού, προχωρά η AEGEAN λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κορονοϊό (COVID-19) και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι αλλαγές είναι για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020 και έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία συνιστά στο επιβατικό κοινό «να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης σας εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα «Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19» ή από την υπηρεσία «Flight Schedule». Επίσης, παρακαλείστε να επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει, τόσο στην πλατφόρμα My AEGEAN όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας, είναι σωστά ώστε να ενημερωθείτε άμεσα από την AEGEAN, σε περίπτωση που η πτήση σας τροποποιείται».

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, η AEGEAN θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back