ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το γυναικείο μπάσκετ συγχαίρει το ανδρικό

Εικόνα του άρθρου Το γυναικείο μπάσκετ συγχαίρει το ανδρικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2019, 16:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ένα παιχνίδι να απομένει, ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανέβει κατηγορία στο μπάσκετ και προαλείφεται για πρωταθλητής του ομίλου του στη Γ’ εθνική.

Το γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ, που θα παλέψει για τη δική του άνοδο στην Α1 στις 12 Μαΐου, στο μπαράζ της Πάτρας, συγχαίρει το ανδρικό, με ανακοίνωση που αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Είναι θαυμάσιο ότι δύο ομάδες που φοράνε τον ιστορικό θυρεό του ΠΑΣ Γιάννινα διαπρέπουν. Η αθλητική ιστορία των Ιωαννίνων έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στο μπάσκετ της πόλης και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, τόσο με την επιτυχία της ανδρικής ομάδας, όσο και με τη μεγάλη πορεία της γυναικείας που στις 12 Μαΐου στην Πάτρα θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1».

Συμπληρώνει ότι «τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη σωστή οργάνωση και την παρουσία ανθρώπων που γνωρίζουν και αγαπούν το μπάσκετ. Όλα θα ήταν πολύ δυσκολότερα, αν δεν υπήρχε ο κόσμος του ΠΑΣ, οι φίλαθλοι που προσδοκούν αγωνιστικές επιτυχίες» και εύχεται και οι δύο ομάδες, να παίξουν στην Α1.

Ο ΠΑΣ νίκησε στο ντέρμπι κορυφής τον Πρωτέα Γρεβενών και του απομένει μόνο το τελευταίο παιχνίδι, με την ουραγό Νικόπολη, για να στεφθεί πρωταθλητής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back