ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γυμναστική δίπλα στη λίμνη

Εικόνα του άρθρου Γυμναστική δίπλα στη λίμνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2021, 15:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο του Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο εγκαταστάθηκε στην παραλίμνια περιοχή, στο τέλος της οδού Βογιάννου, ξεκίνησε να λειτουργεί από σήμερα.

Τα όργανα γυμναστικής «εγκαινίασαν» σήμερα αθλητές κάποιου συλλόγου, παρουσία του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και αρκετών εκπροσώπων της δημοτικής αρχής: του αντιδημάρχου Γιάννη Αϊβατίδη, του γενικού γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφου, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τον αθλητισμό Νίκου Τσόλη, του αντιπροέδρου του Πνευματικού Κέντρου Βασίλη Γιαννάκη.

«Έχουμε τονίσει ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποδώσουμε τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, τις πλατείες, τα πάρκα στους πολίτες. Σήμερα έχουμε διαθέσιμο τον πρώτο ανοιχτό αθλητικό χώρο. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα το απολαύσουν και θα το προστατεύσουν ταυτόχρονα. Είναι η πρώτη δράση που γίνεται και την οποία θα συνεχίσουμε με παρόμοιες πρωτοβουλίες» δήλωσε ο κ. Ελισάφ.

Ο κ. Τσόλης έκανε δε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε λειτουργία και δύο «αθλητικά τραπέζια» στην Κιάφα και τα Σεισμόπληκτα τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μικροί και μεγάλοι για διάφορα αθλήματα (π.χ. πινγκ πονγκ). «Είναι μία αρχή που κάνουμε για τον μαζικό αθλητισμό η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα» τόνισε.

Ο κ. Γιαννάκης σημείωσε ότι ανάλογα αθλητικά πάρκα λειτουργούν στις περισσότερες πόλεις της χώρας. «Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να δημιουργεί υποδομές για τους πολίτες» είπε.

Η χρηματοδότηση του υπαίθριου αυτού γυμναστηρίου έγινε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
Τζαναρτι
Ωραία όλα αυτά, αλλά κοινόχρηστη, υπαίθρια εγκατάσταση με όργανα γυμναστικής εν μέσω πανδημίας πως γίνεται; Αναφέρθηκε κάποιος από τους "επίσημους" σε μέτρα προστασίας; σε απολύμανση των οργάνων; σε αντισηπτικά; Μάλιστα ο κορυφαίος εξ αυτών έχει και την ιδιότητα του γιατρού!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back