Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γνωριμία με την κωπηλασία για είκοσι νέους αθλητές

Εικόνα του άρθρου Γνωριμία με την κωπηλασία για είκοσι νέους αθλητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2018, 15:36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Την ευκαιρία να πάρουν μία καλή γεύση από κωπηλασία, τόσο προπονητικά όσο και αγωνιστικά είχαν είκοσι νεαροί αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, που βρέθηκαν για έξι ημέρες στα Γιάννενα για το κοινόβιο της κατηγορίας ανάπτυξης. Υπεύθυνη για το κοινόβιο, τη διεξαγωγή του οποίου στήριξε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας όσο και παροχής υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ήταν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού, ενώ συμμετείχαν επίσης οι προπονητές της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλης Γκουντούλας και Ρία Αξιώτη.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην πόλη, τα παιδιά, πέρα από τις προπονήσεις, είδαν από κοντά τον υγρό στίβο και τις κωπηλατικές εγκαταστάσεις της Παμβώτιδας, συνάντησαν διαιτητές του αθλήματος, παρακολούθησαν κούρσες και τερματισμούς, απονομές μεταλλίων και βρέθηκαν δίπλα σε Πρωταθλητές. 

Παράλληλα, δύο ολυμπιονίκες, η Αλεξάνδρα Τσιάβου από τη Θεσπρωτία και ο Γιάννης Τσίλης απ’ τα Γιάννενα, τους μίλησαν για το άθλημα της Κωπηλασίας, τις απαιτήσεις, τις ευκαιρίες που δίνει, ενώ τους περιέγραψαν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back