ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γλυπτά στα χρώματα… του ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Γλυπτά στα χρώματα… του ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2017, 14:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για πρώτη φορά, η δημοτική αρχή Ιωαννίνων έρχεται να στιγματίσει συμπεριφορές ορισμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αφορμή δόθηκε με τον βανδαλισμό γλυπτών στην παραλίμνια περιοχή από «συγκεκριμένη ομάδα οπαδών», οι οποίοι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «δεν δίστασαν να ανεβάσουν φωτογραφίες με τα… κατορθώματά τους στη σελίδα τους στο facebook, έχοντας φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους».

Ο βανδαλισμός έγινε το Σάββατο λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου καθαρισμού έξι γλυπτών στο παραλίμνιο από συντηρητές της Διεύθυνσης Πολιτισμού του δήμου Ιωαννιτών.

«Η δημοτική αρχή δεν θα δείξει καμία ανοχή στη δράση των γνωστών αγνώστων, κινώντας άμεσα όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Οι υπαίτιοι να είναι σίγουροι ότι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν» προειδοποιεί η δημοτική αρχή.

«Οι βανδαλισμοί αυτοί δεν δείχνουν απλά έλλειμμα αγωγής, παιδείας και πολιτισμού, αλλά λειτουργούν στην ουσία προβοκατόρικα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα της πόλης μας. Και όλοι μας την υποστηρίζουμε και την αγαπάμε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στο όνομα της ομάδας μπορεί ο καθένας να βανδαλίζει μνημεία, γλυπτά, κτίρια ή ό,τι άλλο βρεθεί στο διάβα του» καταλήγει το δημαρχείο στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
Alfa Sigmas
Πείτε στο Δήμαρχο να κανει καμια κωλοτούμπα μπας και ξυπνήσει και μπαλώσει κανα δρόμο και ας αφήσει το τι βάψανε στο θεατράκι οι οπαδοί του ΠΑΣ. Απο Κει που όλη η περιοχή ήταν υποβαθμισμένη και το εν λόγο "μνημείο" βρωμαγε κατουριλα και ήταν βαμμένο σα τον βασιλιά καρνάβαλο απο τον όποιονδηποτε περνούσε και έγραφε το οτιδήποτε υβριστικό προς οποία κατεύθυνση και το οποιονδήποτε άφηνε την οποία καλλιτεχνική του ανησυχία ´ ξαφνικά το μέρος βάφτηκε, καθαρίστηκε και πήρε μια οποια ομορφιά απο ενα πεταμένο και ξεχασμένο μέρος για το οποίο ο Δήμος σφυρίζει αδιάφορα εδω και τόσα χρόνια . Η πρωτοβουλία απο μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τον τόπο αυτο και την ομάδα της πόλης μας και κάθε χρόνο δραστηριοποιείται στον χώρο καθαρίζοντας τον και κάνοντας και εκδηλώσεις που δίνουν ζωή στην πόλη και τον χώρο σας πείραξε τωρα δηλαδή ; πάρτε μέτρα κύριοι και αφήστε το κουτσομπολιό απο το Ίντερνετ. Έχετε χάσει την ουσία !!!
Qwertyytrewq
Συμφωνώ με τα σχόλια που έγραψε το παλληκάρι απο πανω...ο κόσμος έχει τοσα προβληματα,οι τοπικοί φορείς θα έπρεπε κατα τη γνώμη μ να κοιτάνε τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κοσμο...όσο αναφορά το θεατράκι κ τους "βανδαλισμούς" κ τα " προβοκάτορες" αυτές οι λέξεις δεν ταιριαζουνε με τον κοσμο του ΠΑΣ κ κανένας δεν είχε σκοπό να κανει κάτι τέτοιο,απλα να δώσει χρωμα κ να ομορφυνει εναν παραμελημένο κ εγκατελειλειμενο χώρο βαφοντας τον στα χρωματα της ομαδας...αυτά...απο εναν πασολε...
Anwnymos
Το θεατράκι είναι πάρκο που έχει και που δίνει ζωή στην πόλη μας..Δεν ασχολείστε που δεν ασχολείστε με τίποτα πλέον και όποια σημεία δεν ταιριάζουν στον πολιτισμό σας παρακμάζουν και γίνονται άσχημες εικόνες στα μάτια του κόσμου,αφήστε ανθρώπους και ομάδες που τους νοιάζουν να κρατάνε τους χώρους αυτούς καθαρούς και όμορφους...Άλλα θα έπρεπε να κοιτάει η δημοτική αρχή και οι δημοσιογράφοι που γράφουν αυτά τα κείμενα..Αλλά είστε τόσο σάπιοι όπως το σύστημα που υποστηρίζετε..
Άλφα Μι
Γιατί "βανδαλισμός" κύριοι δημοσιογράφοι και κύριοι/κυρίες του Δήμου; Δεν ταιριάζει με την αισθητική σας; Ήταν καλύτερο πριν; Δεν φαινόταν καν ότι ήταν γλυπτό... Εμένα μου αρέσει σε μπλε-λευκό! Δεν το θυμάμαι ποτέ τόσο καθαρό... Πότε όμως...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3