Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Γλυκόπικρο» ξεκίνημα με υποσχέσεις

Εικόνα του άρθρου «Γλυκόπικρο» ξεκίνημα με υποσχέσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2020, 22:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ άργησε να μπει στο πρωτάθλημα, παίρνοντας… άδεια προσαρμογής τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο σήμερα στο «Κλ. Βικελίδης» άφησε υποσχέσεις, σε ένα ματς που έμοιαζε αρκετά με «πρόβα τζενεράλε».

Μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς, παρότι ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Ο Νάουμετς που ήρθε… με φόρα από πέρυσι, άνοιξε το σκορ στο 15’ με πολύ ωραίο σουτ.

Κολλητά σχεδόν, στο 22’, ο Παντελάκης πήρε την ασίστ του έτερου αμυντικού, του Εραμούσπε και έκανε το 2-0. Ο Καρτάλης εκτέλεσε ωραίο κόρνερ, ο Κούεστα τα έκανε όλα… λάθος και ο ΠΑΣ βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά.

Tο ημίχρονο έκλεισε έτσι, με τον ΠΑΣ να ελέγχει τη ροή του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, φάνηκαν τα σημεία που επιδέχονται βελτίωση. Στο 48’ ο Φετφατζίδης πήρε τη μπάλα ανενόχλητος δεξιά στη μεγάλη περιοχή του Χουτεσιώτη και με ωραίο πλασέ μείωσε το σκορ.  Η ισοφάριση ήρθε στο 68’ με άπιαστο φάουλ του Ματίγια.

Παρότι στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή, ο ΠΑΣ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Έτσι, ο ΠΑΣ επέστρεψε θετικά στη σούπερ λίγκα, αλλά με την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς.


FcTables.com


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back