Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκραν γκινιόλ ισοπαλία στο Μαρούσι

Εικόνα του άρθρου Γκραν γκινιόλ ισοπαλία στο Μαρούσι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2016, 23:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενώ ο ΠΑΣ είχε με το μέρος του την αριθμητική υπεροχή, την τύχη αλλά και την ικανότητα του Περιστερίδη, παραλίγο να χάσει στην Αθήνα από την ΑΕΚ, εξ αιτίας ενός ολέθριου λάθους του μέχρι τότε ήρωα του παιχνιδιού, πορτιέρο του. Την τελευταία λέξη όμως είχε ο Κριστόφ Μαμπούλου που ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ΑΕΚ που προηγήθηκε με τον Πέκχαρτ, διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΣ.

Από το 10ο λεπτό η ΑΕΚ έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς ο Αραβίδης αποβλήθηκε επειδή χτύπησε τον Μπέριο, αλλά ήταν καλύτερη του ΠΑΣ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ωστόσο, πότε η αστοχία και πότε ο Περιστερίδης, κρατούσαν το μηδέν για τον ΠΑΣ. Στο 31' Η ΑΕΚ έχασε πέναλτι και στο 68', ο Περιστερίδης έκανε... πάσα στον Γκάλο, αυτος ανατράπηκε και ο Πέκχαρτ έβαλε το γκολ. Ο Μαμπούλου μίλησε τελευταίος και ισοφάρισε, σε ένα θετικό, όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ

ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Ροντρίγκες (76’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (86’ Βάργκας), Μάνταλος (76’ Γαλανόπουλος), Αραβίδης.


ΠΑΣ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72’ Κόντε), Ακόστα (76’ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς (86’ Γιάκος), Κούτρης, Μαμπούλου, Ζάϊρο.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back