ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γκόντας με φιλεργατικό προφίλ

Εικόνα του άρθρου Γκόντας με φιλεργατικό προφίλ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2019, 16:11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη ΔΕΥΑΙ βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας, για να συναντήσει εκπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Ο κ. Γκόντας, σε ανακοίνωσή του, παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα φιλεργατικό προφίλ, με τις αναφορές στην «εργασιακή ειρήνη» να μη λείπουν. Ο υποψήφιος δήμαρχος εντοπίζει ένα «εμπόλεμο κλίμα μεταξύ διοίκησης και εργαζόμενων», χωρίς να εισέρχεται σε λεπτομέρειες, και δηλώνει ότι «η εργασιακή ειρήνη είναι πλέον ζητούμενο στην μεγαλύτερη δημοτική επιχείρηση του Δήμου Ιωαννιτών», ήταν το συμπέρασμα της δίωρης συζήτησης που είχαν οι εργαζόμενοι. 

Συνέστησε μάλιστα στους εργαζόμενους «να δείχνουν προσήλωση στο έργο τους, ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά της διοίκησης, η οποία θα ελεγχθεί για τις πράξεις της, για να επανέλθει η επιχείρηση στην κανονικότητα και στη λειτουργικότητα, όπως αυτή προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας». «Οι εργαζόμενοι εδώ και πολύ καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο της διοίκησης της ΔΕΥΑΙ. Συνιστούμε λοιπόν αλλαγή πλεύσης της διοίκησης και να έλθει σε απόλυτη συνεργασία με τους εργαζόμενους για το καλό όλων και κυρίως των συμπολιτών, οι οποίοι είναι εκείνοι που σε καιρούς δύσκολους, καλούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς, πολλές φορές με μεγάλη δυσκολία » συνδέοντας τις όποιες εργασιακές σχέσεις… με τους λογαριασμούς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back