ΘΕΑΤΡΟ

«Γκόλφω» εις διπλούν

Εικόνα του άρθρου «Γκόλφω» εις διπλούν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2017, 02:30
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η φετινή κωμωδία της Θεατρικής Ομάδας Ραφτανιτών επιστρέφει για δυο παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Η παράσταση με τίτλο «Η Γκόλφω… μέχρι δακρύων» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου θα ανέβει στις 7 και 8 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή η οποία βασίστηκε στο «Γκόλφω 4ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου. Το έργο είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου, ενώ σ’ αυτό συμμετέχουν συνολικά δεκαεπτά ηθοποιοί.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η ιστορία διαδραματίζεται στην Πελοπόννησο, στο όρος Χελμός, εκεί όπου η Γκόλφω και ο Τάσος ζουν ένα φλογερό έρωτα λίγο πριν μπει στο κάδρο η… πεθερά. Η κακομαθημένη και ξανθιά πλούσια Σταυρούλα βάζει στο μάτι τον φτωχό Τάσο και αποφασίζει να τον πλανέψει με δόλωμα τα πλούτη της. Στην εξίσωση μπαίνει ο Άγγλος επενδυτής τον οποίο ο Τάσος σώζει από βέβαιο θάνατο. Η εμφάνιση του Κίτσου, πλούσιου Τσελιγγόπουλου, μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα την ίδια ώρα που… ορισμένα μέλη του θιάσου εποφθαλμιούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back