ΕΚΛΟΓΕΣ

Γιάννης Στέφος: «Καθυστερεί το ΕΣΠΑ, που θα έλυνε προβλήματα»

Εικόνα του άρθρου Γιάννης Στέφος: «Καθυστερεί το ΕΣΠΑ, που θα έλυνε προβλήματα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2023, 23:05
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το νοσοκομείο Φιλιατών, το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας καθώς και κοντινές περιοχές επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Στέφος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσπρωτίας Γιώτα Αγγέλη, , Βαλάντης Κολιομίχος , Βάγια Δήμα, Λαγός Παναγιώτης, Ανδρέας Μπάμπας,  Ελένη Παπαθανασίου, Γρηγόρης Σταυράτης, Λίνα Πανταζή, Αντώνης Ντόκος και Αλέξανδρος Χρήστου. Τους συνόδευσε ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης.

Μεταξύ άλλων, η παράταξη αναφέρει ότι ο διοικητής του νοσοκομείου ανέδειξε «την ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης της δομής , καθώς η μείωση των δαπανών ενέργειας  θα εξασφαλίσει πόρους  για τεχνολογικό εξοπλισμό, υπαλληλικό προσωπικό κ.λπ». Στη συνέχεια συνομίλησαν με εκπροσώπους των εργαζομένων της δομής για τα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου λόγω της έλλειψης μόνιμου προσωπικού.

Στο ΤΕΠ, συζήτησαν αντίστοιχα θέματα και προβλήματα.

Ο κ. Στέφος τόνισε ότι υπάρχει «άνιση κατανομή των κονδυλίων της Περιφέρειας» και «απουσιάζουν μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης», αλλά και καθυστερεί η απορρόφηση του ΕΣΠΑ «που θα έδινε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που αναδείχτηκαν».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back