Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιάννης Καραμπίνας, υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου Γιάννης Καραμπίνας, υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2022, 21:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένας άνθρωπος που πέρασε πολλά χρόνια στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση (μέχρι τις τελευταίες αυτοδιοικητικές στις οποίες δεν έθεσε υποψηφιότητα ως περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Αλέκου Καχριμάνη), ο Γιάννης Καραμπίνας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Δωδώνης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε σήμερα έχοντας στο πλευρό του αρκετούς συνεργάτες.

Ο κ. Καραμπίνας, ο οποίος έχει μια πολιτική αναφορά στη ΝΔ (όπως και ο νυν δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης που διανύει τη δεύτερη θητεία του), υποστήριξε ότι η παράταξή του είναι ανεξάρτητη και ότι δεν επιθυμεί στήριξη από κάποιο κόμμα. «Ο καθένας αυτό που πρεσβεύει πολιτικά, ας το δείξει στις εθνικές εκλογές, όχι στην αυτοδιοίκηση» είπε. Πρόσθεσε δε ότι στην παράταξη συμμετέχουν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στελέχη της αντιπολιτευτικής παράταξης του Κώστα Κατσανάκη, ο οποίος δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για δήμαρχος, όπως είπε, συμμετέχουν στη νέα παράταξη, αλλά και στελέχη της παράταξης του νυν δημάρχου.

Κατά την τοποθέτησή του, ανέφερε ότι ο Δήμος Δωδώνης αξίζει πολύ περισσότερα και ότι απαιτείται ένα κλίμα εξωστρέφειας. «Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και τα υπουργεία» είπε με νόημα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back