Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Γιάννενα Τώρα»: Στέλνουν μήνυμα από τα Καρδαμίτσια

Εικόνα του άρθρου «Γιάννενα Τώρα»: Στέλνουν μήνυμα από τα Καρδαμίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2019, 15:41
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το δικό της μήνυμα από τα Καρδαμίτσια στέλνει η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Άρη Μπαρτζώκα. 

Εκπρόσωποι της παράταξης επισκέφθηκαν την περιοχή των Καρδαμιτσίων, «για την οποία όλες οι παρατάξεις υποστηρίζουν ότι τη βελτίωσαν ‘κατόπιν ενεργειών τους’, όπως συνηθίζεται στην προεκλογική περίοδο, ακόμα κι αν δεν ισχύει, όμως οι κάτοικοι έχουν τελείως άλλη γνώμη, με πλειάδα προβλημάτων τα οποία παραμένουν επί χρόνια ανεπίλυτα» όπως τονίζεται. «Καλό θα ήταν όσοι υποψήφιοι εμφανίζουν όψιμο ενδιαφέρον, να απολογούνται (όλοι τους!) στους πολίτες και όχι να επαίρονται για τα υποτιθέμενα έργα που θα γίνουν, τα οποία για την ώρα είναι μόνο πίνακες σε καταλόγους και… μακέτες. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που η καθημερινότητά τους είναι από δύσκολη έως προβληματική και γνωρίζουν πολύ καλύτερα τι έχει κάνει ο καθένας γι’ αυτούς. Οι υποψήφιοι μιλούν τώρα, όμως σημασία έχει αυτό που θα πουν οι κάτοικοι στις 26 Μαΐου. Και αυτό δεν θα ‘αρέσει’ σε αρκετούς…» δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκας.

Στελέχη της παράταξης επισκέφθηκαν και το ΠΕΑΚΙ. Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, η παράταξη κρίνει ότι πρέπει να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου, ΠΕΑΚΙ κι άλλων εμπλεκόμενων φορέων για να δοθούν λύσεις στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back